Slik pimper du bilen din på budsjett

Kjært barn har mange navn, som folk bruker å si, og det gjelder også styling av bilen din. I miljøet kalles det å pimpe bilen og det betyr altså å gi den et litt kulere look. Pimping blir mer og mer populært, spesielt siden mange ønsker seg en bil som har sitt helt eget særpreg. Alle kan pimpe bilen sin og det er ikke avhengig av hvilken bil du kjører rundt med. Uansett om du kjører Volvo, Golf, Nissan eller et annet merke, så kan du style bilen slik at den tar seg enda bedre ut.

Spoilere

Du kan pimpe bilen din på mange måter, utvendig og innvendig. Hvor mye du skal gjøre ut av det kommer litt an på budsjettet ditt, men det er ikke noe problem å pimpe bilen selv om du har et stramt budsjett.  Har du lagt litt penger til side, så er spoilere noe av det som det er mest populært å sette på bilen. Har du god greie på bil, så kan du enkelt gjøre det selv og da blir det mye rimeligere enn hvis andre skal gjøre det for deg. Hvilken spoiler du skal sette på får du avgjøre selv etter som hva som passer til bilen din, men utvalget er stort. Du kan sette på en takspoiler, en baklukespoiler eller om bilen din har plass til en spesialspoiler, så er det også en mulighet.

Såkalte runningboards er også populært. Det er et aluminiums fotsteg du setter på siden av bilen, under døra, og det er med til å gi den et rått utseende. Med lys under, så er du sikker på å vekke oppsikt uansett hvor du kommer kjørende. Du kan også nøyes med dørstokk-dekor. Disse fås i mange former og farger, blant annet en selvlysende variant som gir bilen et kult utseende.

Pimp bilen innvendig

Selv om de fleste ser bilen din utenfra, så må du ikke glemme den innvendige delen. Det er tross alt her du tilbringer det meste av tiden din. Igjen er det budsjettet som avgjør hva som kan gjøres og har du litt penger så kan sportspedaler i aluminium være noe for deg. Dette gir deg en følelse av å sitte i en racerbil. Om du samtidig bytter ut rattet til et sportsratt, så sitter du inne i din egen sportsbil. Fordelen med slike ratt er også at de gir deg et bedre grep og så er de pene å se på med sine innslag av aluminium. Bytter du ut girspakknoppen samtidig til en i samme materiale, da er det midt i blinken.

Du kan også pimpe bilen om budsjettet ditt ikke er så stort. Her handler det om å være kreativ og tenke over hva du trenger samt hva som kan brukes av materialer. Har du lenge tenkt på at du trenger en koppholder mellom setene, så kan en sko være løsningen. Ja, du leste riktig, en joggesko passer perfekt i størrelsen til å få plass mellom setene og åpningen i skoen kan snilt holde en flaske uten at den velter når du svinger. Flasken vil sitte like godt som foten din gjorde. En annen ting du kanskje trenger er en holder til telefonen din. Den må være med og da er det kjekt å ha den i nærheten.  En mulighet er å bygge om askebegeret, som du likevel kun bruker til mynter, til en mobilholder. Det krever ikke de store kunnskapene og du kan se hvordan du gjør det her:
http://car-mods.wonderhowto.com/how-to/dont-smoke-turn-your-cars-ashtray-into-diy-smartphone-dock-0139076/

Privacy Policy